Некои од тековните и претходни клиенти:

 • Телеком

 • ВИП

 • Alcatel

 • LG

 • Sony Mobile

 • Мобико

 • ЕкоНет

 • Неокор Медика

 • Промедика

 • Промедика Медикал Центар

 • RSE Optima – FedEx

 • Денмак

 • СМС Комуникации

 • СГС

 • Comtrade IT

 • Huawei

 • Секуриком

 • Microsoft

 • Cisco

 • Symantec